Vaihto- ja palautusehdot

Gigatek.fi: n  yksityisasiakkailla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita eikä se koske ohjelmistotuotteita tai palveluita. Huomaa, että tavaraa ei saa ottaa käyttöön. Siksi onkin tärkeää varmistaa jo etukäteen, että tuote on tarkoitukseen soveltuva. Ammattitaitoinen myyntimme auttaa sinua tarvittaessa valitsemaan sinulle sopivan tuotteen.

Mikäli asiakas antaa tilauksen yhteydessä yrityksen nimen, katsotaan, että ostajana on yritys. Tällöin kannattaa muistaa, että kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus ei koske yrityksiä.

Etämyynnissä ei ole kuluttajansuojalain 6. luvun mukaisesti peruuttamisoikeutta, mikäli ostettu tuote on valmistettu tai muunneltu asiakkaan toiveiden mukaan eikä sitä voida myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota. 

Palautusehdot

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, voit toimittaa sen suoraan Oulun liikkeeseen (Merikoskenkatu 3 LH 34, 90500 Oulu) , tai lähettää sen Postin tai Matkahuollon kautta huolellisesti pakattuna.
Gigatek.fi:n verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus siitä päivästä lähtien kun asiakas saa tuotteen. Palautettavan tuotteen tulee olla siinä kunnossa, missä se oli myytäessä.
Ilmainen palautus on mahdollista vain tapauksissa, joissa tuote saapuu viallisena, tai jos tuote ei vastaa tuotekuvausta. Muissa tapauksissa palautuksen lähetysmaksut ovat asiakkaan vastuulla. Tällaisia tapauksia ovat esim. kun asiakas ei syystä tai toisesta haluakaan tuotetta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@gigatek.fi ennen tuotteen palauttamista, jotta palautus kirjautuu järjestelmäämme ja josta saat lisäohjeita palautusta koskien. Muista käyttää tilausnumeroasi asiaa hoitaessasi.