Verkkokauppa

Laitteistokone Oy, toiminimi Gigatek.fi (Y-tunnus – 2918065-8 ) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % ja maksu suoritetaan euroina. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin sekä oikeuden korjata tuotteen hintaa tilauksen jälkeen, mikäli hinnoittelussa on tapahtunut selkeästi virhe ja hintaa voidaan pitää poikkeuksellisen alhaisena yleiseen hintatasoon nähden (Oikeustoimilaki 32§). Oikeudellisesti ostaminen ja tilaaminen merkitsevät sopimuksen tekemistä. Sopimusta ei voi kumpikaan osapuoli yksinään muuttaa. Sekä ostajan että myyjän velvollisuuksista ja oikeuksista säädetään kuluttajansuojalaissa.

Tilaaminen

Tilauksen voi tehdä joko ostoskoria käyttäen verkkosivuillamme (www.gigatek.fi), sähköpostitse tai puhelimitse (puh.040-5121045) tai paikan päällä myymälässämme osoitteessa Merikoskenkatu 3 LH 34, 90500 OULU.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti noudattaen henkilötietolain asetuksia. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen

Verkkokaupan maksujenvälitys toteutetaan kuluttajille turvallisten Stripe- ja Paypal-maksupalveluiden kautta, ennakkolaskulla (käsittelyaika 2-3 päivää), laskulla (yritykset),  tai maksamalla tuotteet Oulun liikkeessä.

Paytrail (Maksupalvelutarjoaja)

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com 
——

Stripe

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Stripe yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Stripe näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Stripella on maksulaitoksen toimilupa.  Lisätietoa : https://stripe.com/en-fi

Väärinkäytosten vuoksi emme toimita tilauksia postiennakolla tai osamaksulla.

——

PayPal 

Tuotteet voi maksaa PayPal -palvelussa. Oma PayPal-tilisi tulee rekisteröidä ennen siirtymistä Gigatek.fi:n kassalle. Gigatek.fi:n kassalla Maksutavat-kohdassa valitse maksupalveluksi PayTrail ja klikkaa viimeisessä vaiheessa PayPal-maksulogoa. Siirryt kirjautumaan omalle PayPal-tilillesi vahvistamaan ostoksesi.  Lisätietoa : https://www.paypal.com/fi/webapps/mpp/ua/useragreement-full 

——

Tilisiirto

Tilisiirrolla tilatessasi saat tilauksesi yhteydessä sähköpostiisi tiedon tilinumerosta, jolle voit maksaa tilauksen. Tilatut tavarat toimitetaan 1-2-päivän sisään maksun kirjautumisesta Gigatek.fi:n tilille.

——

Lasku (vain yritykset)

Laskulla saat 7 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 7 €). Laskulla maksaminen on mahdollista vain yrityksille. Tarkistamme yrityksen luottokelpoisuuden ennen laskuttamista.

——

Maksu noudon yhteydessä

Tilauksen voi myös maksaa noutamisen yhteydessä Oulun liikkeessämme  (Merikoskenkatu 3 LH 34, 90500 OULU).

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Tilauksen yhteydessä on tärkeää antaa ajan tasalla olevat yhteystiedot ja toimiva sähköpostiosoite, johon tilausvahvistus voidaan lähettää.

Toimitustapa ja -kulut

Toimitamme verkkokaupan tuotteet vain Suomeen.  Erillisellä sopimuksella voimme toimittaa tuotteita muihin EU-maihin, kysy lisää info@gigatek.fi

Tilauksesi toimituskulut näet valittuasi maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset kirjattuna (esim. postipaketit) tai kirjaamattomana toimituksena, joista kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella.

Huolto- ja korjaustyöt

Huolto- ja korjaustyöt, joiden varaosa- ja työkustannukset ylittävät viisikymmentä euroa, on maksettava vähintään puolet hinnasta etukäteen joko liikkeessä tai laskulla.