Olemme oululainen käytettyihin tietokoneisiin ja huoltoihin erikoistunut yritys. Toimitamme laadukkaita käytettyjä tietokoneita ja palveluita kaikkialle Suomeen. Osoitteemme on:

Laitteistokone Oy (Gigatek.fi)
Merikoskenkatu 3
90500 Oulu

Y-tunnus: 2918065-8

Tavoitteenamme on edistää ja toimittaa korkealaatuisia käytettyjä tietokoneita, järjestelmäosia ja huoltopalveluja sekä yksityisille asiakkaille että yrityksille.

Gigatekiltä saat edullisesti yrityskäytöstä poistetut tietokoneet, jotka on huollettu, testattu ja puhdistettu ammattilaisten toimesta. Tietokoneet ja näytöt ovat suoraan käyttövalmiita. Käytetyt pöytätietokoneet ovat keskimäärin 1-3 vuotta vanhoja ja tietokoneet ovat vasta päivitettyjä (SSD- ja RAM-muisti) ja niitä voidaan myös jälkipäivittää. Tietokoneissa voi olla pieniä kulumisen jälkiä, kuten pieniä naarmuja tai kolhuja, mutta niistä mainitaan erikseen myynti-ilmoituksessa jos niitä on.

Uskomme, että tietokoneiden korjaus ja kunnostaminen takaavat niille pidemmän käyttöiän. Näin ne pystyvät yltämään täyteen potentiaaliinsa ja myös vähentämään komponenttien tuotantoon liittyvää ympäristökuormitusta. Siksi haluamme pidentää kuluttaja- ja yritystietokoneiden käyttöikää jopa 50 %, samalla varmistaen että käyttäjien tietoteknisiin tarpeisiin vastataan asianmukaisesti.